Anteeksi. Anteeksi että lähdin. Toisen matkaan. Mutta minun piti saada kokeilla onneani muualla. Olen tullut takaisin. Ei se toiminut. Meidän juttumme, minun ja hänen. Sinä olet se oikea minulle. Enkä aio enää lähteä pois luotasi.

Olen siis palannut! Kokeilin blogiani muualla, mutta se ei oikein toiminut. En pitänyt siitä, eikä sekään oikein toiminut tabletillani. Tai olisihan se saattanutkin, latasin jopa sovelluksen tälle laitteelle. Mutta olen kai liian laiska opettelemaan. Joten sama se on missä osoitteessa blogini on, koska koneella sen yleensä kirjoitan. Ja tämä osoite tuntuu vain niin paljon paremmalta. Jännää. Ei kai sillä pitäisi olla tekstin puolesta väliä minne tuntojaan kirjoittaa. Mutta näin se vain on. Kirjoittaminen tuntui jotenkin niin väkinäiseltä. Siltä, että se olisi pakko tehdä. Mutta kokeillaan josko into palaisi tutun osoitteen myötä.

Pikainen päivitys meidän elämään: viikon päästä tyttö täyttää 8kk. Minun iso pieni prinsessani ♡ Ryömitään kovalla vauhdilla joka paikkaan, etenkin niihin minne ei saisi. Totta kai. Vielä ei konttaa, vaikka kovasti konttausasennossa heilutaankin ees taas. Loppukuusta neuvola ja lääkäri, innolla odotan mittojen kuulemista :)

Omat mitat ei ole juurikaan muuttuneet. Viimeisen kuukauden ollut tauolla koko laihdutus. Kynsivallintuöehdus vaivaa itse asiassa vieläkin, mutta tänään aloitin kahvakuulailun varovasti uudelleen. En malttaisi odottaa lenkille pääsyä, muta pakkohan se on jalka parannella. Kotona siis jatkan nyt jumppailua.

Miehen kanssa menee oikein hyvin. Syyskuussa tuli 5 vuotta täyteen yhteiseloa ja ensi kuussa kaksi vuotta kihlattuna. Eiköhän tässä mene vielä toisen samanlaiset kevyesti. Oikeastaan miehen kanssa menee paremmin kuin pitkään aikaan. Saatiin puhuttua asioista kunnolla ja päätettiin yhdessä nähdä vaivaa meidän eteen.

Mutta ei siitä sen enempää tällä kerralla. Palasin vain kertomaan, että olen palannut. Ensi kerralla parempaa tekstiä kuvien kera.

 

Rakkaudella M