Uhosin sillä vapaailta postauksellani viikko sitten. No, suunnitelmat muuttuu ja pankkitili ei taaskaan ollut ystäväni ja se postaus siirtyy nyt (toivottavasti) seuravaalle kuukaudelle. Jotta ei ihan jäisi tämä kirjoittelu, ajattelin nyt sitten esitellä vähän mitä minä päivästä toiseen teen. Eli tässä tulee tämän villin parikymppisen elämää. Ei missään järjestyksessä.

 

WP_20150929_002.jpg

Tämän setin tein 26 vuotta täyttäneelle siskolleni syntymäpäivälahjaksi. Lankaa en muista, olisiko ollut joku semmoinen Soft Heart tai vastaava. No, oli pehmoinen ja maksoi Prismassa jonkun reilut 2€ per kerä. Oli siis ihan passeli sille rahatilanteelle. Siitä en tiedä miten hyvin lanka esim.noihin lapasiin käytännön puolesta sopii, muttae eiköhän se tässä selviä :D

 

WP_20151023_002.jpg

Lankaa jäi yli sen verran että pikkuneidille sain aokaiseksi palmikkosukat. Kuvatessa toinen sukka on jo lähtemässä omille teilleen. Kun sukat on nyt niin parhaita! Varsinkin kaikkialla muualla kuin jaloissa.

 

20150913_143419.jpg

Pikkuneidille syksyksi valmistui myös nämä. Lanka Vauva lankaa. Sukat meni jo tosin pieneksi... Kauhean nopeasti neiti kasvaa!

 

WP_20151007_030.jpg

Sitten vanhempaa tuotantoa. Kuten kuvasta näkyy, ovat olleet jo useamman syksyn ja talven käytössä. Vasemmanpuoleinen aivan loistava kunnon pakkasilla, joita ei nyt muutamaan vuoteen näillä leveysasteilla olekaan ollut.

 

WP_20151007_029.jpg

Ja nämäkin olleet jo käytössä. Ainakin lapasista huomaa. Ja Nalle-lanka kyseessä. Ensimmäiset peukalokiilalapaset ikinä. Tai ehkä toiset. Tein kahdet, toiset meni siskolle.

 

WP_20151007_024.jpg

Jaaaa.... parit lapaset miehelle. Ruutulapaset Nallea ja siniset jotain alelaarin löytöjä, ei voi muistaa. Ja kuten näkyy, käytössä nämäkin olleet ennen kuvausta.

 

WP_20151007_034.jpg

WP_20151007_035.jpg

Parit tuubihuivit. Jälkimmäisiä tulikin tehtyä viime jouluksi kolme; tuo, ruskea ja harmaa/musta. Tuo omaan käyttöön, kaksi lahjaksi. Langan merkkiä en muista, joku ihanan pehmoinen. Suosikkihuivi.

 

WP_20151007_037.jpg

Tämän viltin tein raskaana ollessani vaunuihin/turvakaukaloon lämmikkeeksi :) Ja Vauva-lanka totta kai.

 

WP_20150929_007.jpg

Ja vähän virkkailuakin. Kyseessä arvaatteko mikä? No Vauva-lankahan se tässäkin. Pikkuneidille pallo. Täytteenä käytin vanhan tyynyn vanua kun sitä varastosta löytyi. Ei muuten käy tähän. Pallon kun kerran heittää, se jää lättänäksi. Pitäisi olla jotain joka palautuu paremmin. Noo... 8kk neiti ei valita :D

 

WP_20151025_005.jpg

Ja viimeisinpänä vaan ei vähäisimpänä ensimmäiset tennarisukat. Nämä on ihan testikappale ja jää ihan kotikäyttöön. Puikoilla on tällä hetkellä toisen samanlaiset, tarkoituksena pistää "anopille" joulupakettiin :) Oli jo mielessä että teen hänelle. Vähän hymyilytti kun tuli puheeksi että hän on tämmöisiä halunnut itselleen. En kyllä kertonut että kyseiset sukat on hälle tekeillä.

 

Tässäpä pieni katsaus. Onhan näitä tullut vuosien mittaan tehtyä enemmänkin, mutta jonnekin ne on eteenpäin jo menneet. Ja sukkiahan tuolla kaapissa olisi vaikka millä mitalla, mutta ei niistä enää viitsi kuvia näpsiä, sen verran kärsineet. Katsellaan saanko aikaiseksi kaikki mitä jouluksi meinasin. Joulun alla varmaan uusi käsityöesittely.

Että näin villiä ja menevää elämää meillä!

 

Rakkaudella M