Nyt tuleekin täysin kuvaton kirjoitus. Tylsää, tiedän. Suunnittelin ottavani vapaasta viikonlopustani paljon kuvia. Kynsien lakkailua, kylmiä juomia... You know. Mutta kuinkas muuteenkaan, vauvavapaamme peruuntui, Tai siis siirtyi. Ensi perjantaina ajellaan pieni hoitoon maalle siskolleni ja vietetään vapaata viikonloppua :) Suunnitelmissa olisi ehkä heittää parjantaina viihteelle ja nukkua ja levätä loppu viikonloppu. Katsotaan sitä sitten viikon päästä kuinka kävi.

Tämä viikko on mennyt aika lailla ihan kotosalla. Olen yrittänyt jumppailla edes vähän, jotta pysyisi tuo paino edes kurissa jos ei laskemaan ala. Viisi liikuntapäivää tälle viikolla keräsin. Ja herkutta olin maanantaista perjantaihin. Nyt viikonloppuna mennyt sitten senkin edestä. Ja sen huomaa! Olo on raskas raskas raskas... Huomenna koittaa kuitenkin taas maanantai ja paluu arkeen ja herkuttomaan viikkoon :) Perjantaihin asti siis "lakkoilen" taas.

Hmm hmm... Isosisko ja pikkuveli + pikkuveljen tyttöystävä kävivät eilen aamusta piipahtamassa. Pikkuveli toi siskoni juhlimaan synttäreitään tänne päin. Olivat yön keskustassa hotellissa ja lauantaina kävivät sitten tässä meillä (eritysesti) pikkuneitiä tervehtimässä. Oli sisko tyytyväinen lahjaansa. Neuloin siis lapaset, villasukat ja vielä pannankin.

Viikonloppuna käytiin myös kirpparilla etsimässä neidille vaatetta, kun alkaa nuista nykyisistä kasvamaan ulos. Ihan mukavasti löytyi. Itselleni löysin aivan ihanat mustavalkoiset housut kahdella eurolla! Olivat kokoa 40 enkä edes sovittanut. Ajattelin että menee jos menee, jos ei niin onpahan tavoitehousut ;) Tänään kokeilin niin juuri ja juuri menivät. Saumat ratisten, mutta kuitenkin. Viikonloppu ja menkkapöhötykset päällä ja silti sain kiinni. Jos ne kuukauden parin päästä menisivät kunnolla. Mitä luulette? :D

Kaverin luona piipahdettiin myös lauantaina. Heillä on ihana 1-vuotias neiti, jolta meidän mimmi taisi hieman vauhtia ottaa kun kotiin tultua lähtikin jo konttaamaan! Parketilla mennään vielä ryömien kun on niin liukas, mutta matoilla on jo varmat askeleet :) Kohta juoksee jo menemään, mamman pieni. Ensimmäistä kertaa pääsi Höpö keinuun ja hiekkalaatikolle tänään. Hiekkalaatikko ei juurikaan kiinnostanut, oli ihan tylsää. Isi yritti vähän autolla houkutella leikkimään, mutta naapurin poikien sählypeli kiinnosti enemmän. Mutta keinu oli huippu. Huomenna uudestaan jos sää sallii. Ja äiti jaksaa... Kyseiseltä kaverilta saatiin myös kassillinen jo pieneksi jääneitä vaatteita. Ei tarvitse enää pieniin pukea meidän mimmiä.

Mitäs muuta? Puikoilta sain pikkuneidin villasukat pääteltyä ja nyt niillä valmistuu ihka ensimmäiset tennarisukat. Vähän ovat harjoituskappaleet. Meinasin "anopille" pukinkonttiin, mutta taisin tehdä liian pienet :( Seuraavaksi varmaan sitten. kun kerta jäi tuota lankaakin.  Pitäisi ehkä tehdä joku postaus noista jo valmistuneista tekeleistä. Vaikka käyttöönhän ne yleensä heti menee ja ovat jo sen näköisiäkin :D Ehkä ensi viikolla.

Eipä ämmän viikonloppuun muuta oikeastaan kuulukaan. Käsitöitä, kahvitteluja, television katsomista miehen kanssa (aloitettiin muutama kuukausi sitten Supernatural alusta ja sitä ollaan joka ilta jakso katsottu), hyvää ja raskasta ruokaa, pienen touhujen ihmettelyä (ja kiroamista) ja pikkuneidin hammastehtailua. Normi viikonloppu.

 

Rakkaudella M