Motivaatio nollassa ja stressikäyrä huipussaan. Mitään ei saa aikaiseksi. Kuten olette varmaan huomanneet, ei kauheasti tänne tekstiä ilmesty.

On kurjaa olla nainen. Ja lisäksi pikkuneiti teki kahdeksannen hampaansa pienen tauon jälkeen seitsemännestä ja on nyt heti perään flunssanpoikasessa. Pientä raasua. Ja mammaraasua! Kelpaisi hyvät unet minullekin. Tuntuu olevan niin kiire ettei persettään sohvasta ehdi nostaa ;) Ensimmäistä kertaa koko viikkoon saan istua illan ihan rauhassa ilman makuuhuoneessa juoksemista. Tyttö siis nukahti suhteellisen helposti. Sen kunniaksi keittelin itselleni kupillisen teetä.

Tämän kupin sain kaverilta lahjaksi 18 vuotis synttäreillä. Lisäksi sain ihanan pinkin lyijykynän, jossa oli päässä sellainen pinkki sulka ja jousen päässä heiluva (muistaakseni) sydän. Ehdottomasti lempikuppi juoda teetä! Ei muista maistu niin hyvältä :)

.....ja taustalla sotkuinen koti....

20151113_203023.jpg

Joulu lähestyy ja olisi kova hinku tehdä kaikkea kivaa ja pistää kotia jouluiseksi. Kodin jouluiseksi laittaminen vaatisi kuitenkin sen kodin kaivamisen esille kaiken tämän roinan alta, joten on vähän jäänyt. Motivaatio, missä olet? Kaipailisin sinua kovasti kotiin!

Joululahjat edistyy pikkuhiljaa. Valmiina on kahdet sukat ja yhdet lapaset, lisäksi kahdet lapaset tekeillä. Pikkuveljille en osaa oikein mitään tehdä, eikä aavistustakaan mitä ostaisi. Veljillä ikää 19, 17 ja 13 vuotta. Osaatteko antaa vinkkejä? Lisäksi lahjalistalla olisi isovanhemmat, äiti, kolme siskoa, kolme siskonpoikaa, yksi siskontyttö, anoppi, appiukko, miehen pikku- ja isosisko, miehen siskon kolme poikaa ja huoh. Olisihan tässä :D Ajattelin josko neuloisin mitä ehtisin ja lisäksi tekisin itse suklaakonvehteja. Ensimmäinen erä meni viemäristä alas, koska ei jähmettynyt niin millään! No, maanantaina saan rahaa ja käyn kaupassa tarpeet toisen ohjeen mukaiseen satsiin. Lisäksi ajattelin toffeeta. Tein pienen erän ja voi kun olikin hyvää! Jos pikkuveljille riittäisikin kotitekoinen makeinen? Pienille sitten kaupasta, jos raha antaa vain periksi :)

Olen jo niin joulutunnelmissa! Ikävä kyllä on odotettava veronpalautuksia, että saan ostettu joulukoristeet. Ensimmäinen joulu pienenä perheenä eikä meillä ole oikein mitään. Odotan ihan malttamattomana :D

Nyt syyhyää sormet päästä jatkamaan neulomuksia.

Hyvää viikonloppua!

 

Rakkaudella M