Viikonloppu tuli ja meni. Mukava sellainen kyllä, vaikkakin väsyttävä. Halloweenia ei juhlittu tänäkään vuonna,eikä haudoillakaan käyty. Sen sijaan käytiin lauantaina appiukon luona. Siellä olikin miehen sisko poikineen ja hälyä siis riitti. Meidän pikkuneidillä on menossa joku kauhea mammakausi, eikä siis hetkeäkään tahtoisi erossa olla. Kunnon takiainen! Onneksi isi kelpaa edes kotona, miehen ollessa kotona saa siis käydä vessassa yksin :D Mutta kylässä ei niin kukaan muu!

Istuttiin siellä keittiön lattialla (tälle on ihan järkiselitys) "anopin" ja miehen siskon kanssa höpöttelemässä mimmille ja katselemassa sen touhuja. Nousin sitten vessaan, ja hyvä että ovelle ehdin kuin alkoi kauhea huuto. Annoin tytön huutaa kun tiesin että hällä siinä seuraa on eikä mitään todellista hätää. Takaisin tullessa piti tietysti tytön päästä syliin rauhoittumaan ja kohta oli taas kuin ei mitään. Kunhan minä vain olin vieressä. Hassua ja ihanaa kun tyttö on oppinut sanomaan "äiti". Mutta hyvin väsyttävää kun se kuuluu koko ajan, yleensä vielä itkuisena huutona. Jos käyn keittiössä juomassa, tulee itku. Jos menen vessaan, tulee itku. Ihan sama minne menen, mutta jos katoan hetkeksi näkyvistä, tulee huuto. Tai jos nousen lattialta sohvalle, tulee silloinkin välillä huuto. No, jospa tämä kausi ei kovin pitkään kestäisi ja saisi äitikin vähän liikkumavaraa ;)

Sunnuntaina tuli kutsua miehen mummolle syömään. Miehen isä ja tämän vaimoke hakivat meidät tästä ja mentiin yhtämatkaa. Ja tulihan sitä syötyäkin! Ja sama rumba tytön kanssa. Ei siis yhtään ollut irti minusta. Syöminenkin piti sumplia niin, että mies söi ensin ja minä vasta sitten. Tämmöistä tämä vierastusaika kai on.

Mukava viikonloppu silti takana. Väsyttävä. Viikonloppuna aloitin muuten neulomaan siskolleni sukat joulupakettiin ja viikonlopun aikana olen saanut aikaiseksi puolitoista sukkaa. Kohta on toinen joululahja valmiina. Jäljellä enää....paljon! Plus lapsille ostan kaupasta. Ei 3-12 vuotiaat tahdo sukkia lahjaksi.

Siinä sukat valmistuu. Tekisi mieli vain olla koko päivä näiden kimpussa ja unohtaa kotityöt ja kuntoilu kokonaan. Nytkin tekisi mieli vielä tarttua puikkoihin suihkun sijaan. Mutta ei auta, pakko se on jättää huomiselle. Muuten kuljen silmät ristissä koko päivän. Odotan tosissani sitä aikaa kun pikuneiti nukkuu koko yön putkeen! Huomenna olen kyllä kotona ihan koko päivän.

IMG_20151102_194940.jpg

 

Rakkaudella M