20151127_115654%5B1%5D.jpg

Pikkuinen vietiin eilen siskoni luo maalle viikonlopuksi kyläilemään ja illalla oltiinkin vasta seitsemän maissa takaisin kotona. Puoli yksitoista päästiin vihdoin sohvalle istumaan ja telkkaria katselemaan. Käytiin illalla "anoppilassa" kahvillakin kun autoa palautettiin.

Tänään ollaankin saatu olla ja tehdä aika vapaasti. Viimeiset siivoamiset jäi vielä tälle päivää, vaan kohta on nekin tehty. Sitten vain ollaan ja odotellaan kavereita ja illalla juhlitaan miehen synttäreitä :) Ihanaa päästä laittautumaan pitkästä aikaa kunnolla ja pitkän kaavan kautta! Viime kerrasta onkin aikaa. Ja ihana nähdä kavereita ja jutella, pitkän kaavan kautta sekin.

Vaikka onkin ihana päästä vapaalle, tuli jo eilen illalla kova ikävä omaa prinsessaa. Kaupassa tuntui olevan kaikki maailman vauvat, vaan ei se meidän pieni. Illalla kun vihdoin nukkumaan pääsi/meni meinasi itkut tulla kun ei kuulunut tuhinaa pinnasängystä. Viime yöt on jaksanut valvoa pinnasängyn vieressä ja torkkua pää pinnoihin kolisten sillä ajatuksella, että viikonloppuna sitten levätään kunnolla. Ja nyt ei osaisikaan olla.

Tänään on kyllä ollut jo parempi mieli. Kävin pitkällä kävelyllä ihan yksikseni. Kiva oli kokeilla mihin kunto oikein riittää ja hölkkäillä tavallista enemmän. Yleensä kun on ne rattaat painona edessä ei samalla tavalla tule oikeasti hikoiltua.

No mutta. Tällaista meille tänään tiedossa. Nyt menen etsimään kaappini kätköistä housut ja sitten lähdetään käymään vielä lähikaupassa ja sitten viimeiset hommat ja sitten vain relaaaaaaaaax.....

 

Rakkaudella M