Kirjoitin tänne muutama päivä sitten luonnoksen, jonka jätin odottamaan kuvien lisäämistä. Viime päivät olleet sellaista hulinaa, etten ole kerinnyt/jaksanut istua koneella. Nyt mielessä on kuitenkin aivan muuta ja muutinkin tekstin kokonaan.

Miehen sisko on muuttamassa ensi viikolla takaisin kotikaupunkiinsa. Käytettiin häntä asioilla ja mies heitti siinä vitsillä ilmaan ajatuksen, että muutetaanko mekin. Kaupunki, siis kylä, on pieni ja ei siellä oikein mitään ole. Peruspalvelut. Pari kauppaa. Kuntosali (ilmainen kuntalaisille, mikä minua kovasti kiehtoisi). Lukio. Valmistuin kyseisestä lukiosta vuonna 2011.

Mutta ajatus jäi muhimaan ja täytyy myöntää, että alan ihan tosissani innostua siitä. Kolmio. Kenties rivarissa. Sauna. Saunallinen kolmio, todennäköisesti rivarissa. Vähän omaa pihaa. Lastenhuone! Kyllä, todellakin innostun ajatellessani sitä. Olisihan se halvempaa asua siellä kuin kaupungissa. Tämän kaksion vuokralla saisi sieltä hyvinkin kolmion. Jos ei ihan loppuelämän koti, niin ainakin pitkäaikainen. Paikka, jonne oikeasti tehdä kotia. Ei haaveilla muutosta.

Miehellä ei ole täällä töitä, enkä minäkään niin kovin omastani pidä. Toki olen nyt hoitovapaalla, mutta jos saisin mieleisemmän paikan, voisin mennä töihin aikaisemmin. Nykyinen työni on kolmivuorotyötä. Se yhdistettynä öisin heräilevään vauvaan ja univaikeuksiini.. Ei kiitos! Minulla ei juurikaan ole ystäviäkään täällä. Toki siskoni asuu lähellä, mutta hänelläkin on suunnitelmissa muuttaa kauas tässä parin vuoden sisään. Eli mikä minua täällä pidättelee? Miehellä on kavereita, mutta täältä ajaa tunnin mahdolliseen uuteen kotiimme.

Tietenkään meillä ei vielä ole varaa muuttaa. Täytyy saada vuokravakuuden verran rahaa säästöön ennen kuin voi harkitakaan. Sitten mahdollinen kahdesta asunnosta maksaminen... Isoja summia. Puhuttiin miehen kanssa, että odotellaan nyt ihan rauhassa joulun yli ja stressataan ensin nykyiset rahahuolet pois. Sitten joulun ja uudenvuoden jälkeen voi tosissaan miettiä ja budjetoida.

Mutta kai sitä saa miettiä ja haaveilla. Vai mitä?

WP_20141225_010.jpg

Vielä piristykseksi kuva viime talvelta. Tänä talvena ei taida lunta tullakaan :(


Rakkaudella M