Hiljaiseloa taas pieni hetki takana :)

Mutta nyt on pahin stressi ja kiire helpottanut. Voi keskittyä kaikkeen mukavaan taas.

Perjantaina tuli vuosi täyteen mamman murulle. Pus. Hurjaa! Jo vuosi takana. Nopeasti se aika menee ja itsensä tuntee niin vanhaksi. Univajeella, roikkuvilla silmäpusseilla, kuivalla iholla ja korppuisilla hiuksilla saattaa olla pieni vaikutus asiaan. Onneksi kohta saapuu kevät ja aurinkokin silloin tällöin jo pilkistää.

Asiaan!

Viikonloppuna juhlistettiin pienen merkkipäivää kakkukahveilla. Lauantaina käväisi miehen molemmat mummot ja äiti, sekä pikkusisko. Sunnuntaina sitten miehen isä perheineen ja muutamia kavereita. Ja tietysti minun pikkusisko. On niin itsestäänselvyys ettei muista mainita. Nopeasti meni viikonloppu ja kakkukiintiö virallisesti täynnä!

Yllättävän hyvin tyttökin jaksoi ja vähän vierasti :) Kenenkään sylissä ei käynyt, kuinkas muutenkaan. Mutta ei nyt koko päivää minunkaan sylissäni istunut. Leikki muidenkin kanssa, kunhan vain pysyin lähettyvillä. Eli parempaan päin vierastaminenkin, jee.

20160220_134403.jpg

Neidistä oli ihan superhauskaa juosta eli kontata karkuun kun yritin ottaa kuvaa synttärisankarista. Onneksi kävi kaveri paremmilla varusteilla kuvaamassa jo edellisellä viikolla tytön 1vee kuvat :)

20160222_123507.jpg

Siinä muutamia lahjoja. Kaikille sanottiin, ettei mitään tarvitse tuoda. Eikä varsinkaan mitään turhaa. Ja hyvin tottelivat :) Näiden lisäksi tuli tietenkin muutaman kortin välissä rahaa. Ei olisi tarvinnut, vaan eihän me pienituloiset valiteta. Heh.

20160222_123540.jpg

Ja vielä ihana leikekirja, jonka ostin Suomalaisesta kirjakaupasta. Tähän kerättiin terveisiä ja onnitteluja 1 vuotiaalle prinsessalle. Tilaa on vielä monelle vuodelle. Olen ihan rakastunut tähän.

Yksivuotisneuvolakin takana. Rokotteet oli kurjat, mutta muuten meni hyvin. Pituutta oli jo 76cm ja painoa reilu 10kg. Topakka tyttö.

Muutenkin meillä menee hyvin. Mies sai töitä. Tai siis tällä hetkellä on harjoittelijana. Suunnitelmissa oppisopimus. Toivotaan, että onnistuu!

Alla vielä miun uudet ihanat verhot! Ja alelaarista löytyi, Kivasti saa uutta ilmettä uusilla verhoilla.

20160219_154631.jpg

 

 

Rakkaudella M