Tyttö oli miehen isällä eilen päivän hoidossa. Saatiin miehen kanssa vähän yhteistä aikaa. Joka käytettiin järjestelemällä kotia uuteen uskoon. Tai tarkemmin ottaen vain olohuone. Vaihdettiin järjestystä ja siivottiin samalla kunnolla. Jännä miten pienellä muutoksella asunnosta saa ihan eri näköisen.

Kuvissa olisi pitänyt olla kuva ennen aloitusta, mutta enhän minä muistanut napata! No, tässä on siis kesken siivouksen ja siivouksen jälkeen. Uskoisitteko, että jälkimmäisessä kuvassa oli siistiä vielä muutama tunti sitten? Miten voi pieni ihminen tehdä suuren sotkun muutamassa tunnissa heräämisestään?

20160202_141149.jpg

20160203_115044.jpg

Kyllä teki eilinen hyvää! Vaikka ei ehditykään rentoutua kaksistaan, oli piristävää touhuta hetki ilman lasta. Miehen kanssa mietittiin, että ei meidän tyttö turhan usein hoidossa ole. Harvoin missään käydään miehen kanssa, eikä oikein osata viedä tyttöä edes muutamaksi tunniksi hoitoon. Jos on hoidossa, on yleensä minun siskollani viikonlopun. Ihan hyvin voisi kysyä tytön isovanhemmilta, jotka täällä asuvat, useammin näitä muutaman tunnin vapaita. Tekisi hyvää parisuhteelle.

Pitäisi todella opetella olemaan taas mies ja nainen, ei vain isä ja äiti.

Oma mieliala on kuitenkin jo paljon parempi kun saatiin edes vähän vaihtelua. Mieluiten pistäisin koko kodin uuteen uskoon, ja mielelläni jonnekin muualle. Mutta näillä mennään mitä on saatu! Pieni toivo muutosta elää yhä mielessä, mutta en suunnittele liikaa. En sitten pety pahasti kun ei onnistukaan. Sen sijaan keskityn pikkuhiljaa sisustamaan tätä asuntoa yhtenäisemmäksi. Tällä hetkellä koko asunto on tilkkutäkki, täynnä kirpputorilta ostettua tavaraa, jotka eivät käy yhteen eivätkä ole meitä. Kyllä minä vielä sen meidän kodin saa.


Rakkaudella M