Viikonloppu oli aika luksusta. Mies oli kotona koko viikonlopun, lauantain kolmetuntisia treenejä lukuunottamatta. Viime viikon juoksi aamusta iltaan paikasta A paikkaan B. Aamulla seiskalta töihin ja illalla töiden jälkeen auton laittoon, isänsä auton laittoon tai treeneihin. Uskon siis että teki miehellekin ihan hyvää ottaa rennommin.

Vaikka lauantaiaamuna minä saatoinkin olla vähän eri mieltä... Odotin innoissani yhteistä viikonloppua. Sain kärttyisen miehen ja kasan kotitöitä. Minua on huijattu! Siivosin ja tiuskin miehelle, muutaman kyyneleen saatoin tirauttaa. Se aika kuusta, kyllähän te naiset tiedätte...  Olo parani heti, kun koti oli siisti ja päästiin yhdessä kahvipöytään.

Viikonlopun suuri projekti oli kuitenkin tämä:

20160320_091436.jpg

20160320_145930.jpg

Tässä siis vauvanvaatteet varastosta. Onhan noita jonkun verran kertynyt... Kävin läpi kaikki. Lajittelin koon mukaan ja sitten katsottiin mitkä säästetään tulevaisuuden varalle. Olin lykännyt tätä puuhaa pitkään, koska en muka raaskisi mistään luopua. Näitä kun raahasin häkkivarastosta toiseen kerrokseen portaita pitkin ja levittelin pitkin olohuonetta, täytyi ihmetellä kuinka olenkaan saattanut ajatella noin. On nimittäin vaatetta! Tällä kasalla vaatettaisi isommankin lapsikatraan ensimmäisen vuoden ajan.

Haikeutta oli ilmassa, mutta yllättäen se olikin mies joka ei olisi raaskinut luopua. Varsinkin ne kaikkein pienimmät ihanat. Ei ihminen ole voinut olla niin pieni! Meidän tyttöhän on jo ihan jätti....

Lopulta saatiin karsittua vaatteet niin, että menevät kahteen äitiypakkauksen laatikkoon. Jäi siis varastoonkin ihan tarpeeksi. Piti itselleen siinä läpi käydessä muistuttaa, että me varmastikin shoppaillaan kirppareilta lisää kuitenkin, sitten kun on ajankohtaista. Paljon näistä vaatteista menee takaisin isosiskon varastoon. Hän kun ei raaski luopua, vaikka ei kuulemma enempää lapsia tee. Onhan näissä vanhaa kuosia. Esimerkiksi nämä. Eikö ole ihanat? (nämä jäi meille varastoon)

20160321_191906.jpg

Loput sitten kiertoon. Jos näistä muutaman roposen saisi muuttorahaa säästöön.

Tässä vielä vertailun vuoksi vierekkäin vastasyntyneen body ja body, joka on sopiva. Onko tuo ihme, jos näitä katsoessa vauvakuume vaivaa? ;)

20160321_191636.jpg


Rakkaudella M