Muksu ei nuku, tekee hammasta tai on muuten vain kiukkuinen. Niinkuin äitinsäkin. Tekemisen sijaan kyllä puren hammasta. Liikkua ei muka jaksa tai kerkiä, kun täytyy ihan keskittyä parantamaan omaa mielialaansa. Keskittyä, ettei tiuski kun pieni tiputtaa jogurtit lusikasta pöydälle, vaan kannustaa kun hän sai sen jogurtin lautaselta lusikkaan. Joskus ihan vain päivästä läpi selviäminen vie kaiken sen energian.

Ja sokerikoukusta vierottautuminen. Olen kunnon sokerinarkkari! Pikkuhiljaa helpottaa.

Viime yönä nukuttiin pitkästä aikaa hyvin! Eli kaksi herätystä tytön luo, kaksi muuten vain. Hyvään uneen vaikutti (valitettavan) paljon se, että mies jäi sohvalle nukkumaan. Ihonsa on pahassa kunnossa ja kutiaa niin pahasti, että raapii yöt läpeensä. Ja heiluttaa sänkyä. Ja se vähäkin uni, minkä muksu antaisi nukkua, menee pilalle. No, viime yönä taas tankattiin unta varastoon. 8 tuntia vain neljällä herätyksellä. Luksusta!

Paljon mukavaa on kyllä tapahtunut viime aikoina. Mies sai töitä epävarmuudesta huolimatta. Minä täytin vuosia. Tilattiin itsellemme uudet puhelimet. Löysin alelaarista mangon tuoksuisen huulirasvan. Viimeinen tekee minut aivan käsittämättömän onnelliseksi. Miten voi niin pieni asia parantaa niin huonon päivän?

Seuraavalle viikolle on myös paljon kivaa odotettavaa. Perjantaina päästään (toivottavasti) vihdoin tuttavapariskunnan ja heidän kohta 1,5v tytön kanssa koko poppoo uimaan. Pääsee meidänkin mimmi ensimmäistä kertaa polskimaan. Johan tuo on aikakin. Launataina olisi sitten suunnitelmissa lähteä siskojen kanssa juhlimaan vappua/minun synttäreitä/siskon läksijäisiä. Mies jää tytyn kanssa kaksistaan kotiin, mikä varmaan minua kaikkein eniten hermostuttaa.

Niin ja vielä yksi, josta riittää jännättävää vielä hetkeksi: jätettiin asuntohakemus! Netistä löydettiin kaupungin vuokra-asunto, joka vapautuisi 1.7. 3h+k+s+p ja vuokrakulut nousisi "vain" 100€/kk. Korkeat vuokrat, mutta minkäs teet. Rauhallisella alueella, lapsiystävällinen piha ja päiväkodit lähellä. Miinuksena kolmas kerros, ei hissiä. Mutta miehelle sanoin, että kannan vaikka 10 pientä lasta ylimpään kerrokseen, jos tuohon hintaan saadaan sekä lastenhuone, että sauna. Nyt vain jännitetään, valitaanko meidät vuokralaisiksi ja päästään katsomaan asuntoa :)

Huu jännää!

Tässä vielä kooste ihan muuten vain :D

1461484027545.jpg

 

Rakkaudella M