Onko kotisi liian siisti? Nukutko yösi liian hyvin? Saatko kotityöt tehtyä ajallaan? Eikö kukaan sotke perässäsi samaa tahtia kuin siivoat?
Ongelmaan on nyt ratkaisu!

Myydään uhmakas yksivuotias. Kyseinen yksilö valvoo yöt ja protestoi päiväunia vastaan. Ei nuku, mutta ei varmasti sitten jaksakaan tehdä muuta kuin kiukuta.
Kovin on auttamishaluinen tyttö, saat varmasti pitkin päivää seistä roskiksen vieressä aukomassa ovea, jotta lapsi saa tuoda lattialta löytämänsä muruset yksitellen roskiin. Pöydän siivoaminen sujuu myös. Jos sillä ei ole sotkua, yksivuotias kyllä kaataa vaikka maidot, jotta pääsee pyyhkimään!
Viihtyy hyvin myös itsekseen. Kunhan et vain itse yritä sillä välin tehdä mitään. Silloin yksivuotiaalle tulee kiire päästä syliin, lukea yhdessä kirjaa tai muuten vain kiipeillä ja kitistä.
Ruoka maistuu hyvin, eikä ole liian nirso. Kunhan kaikki tarjottava tulee sinun lautaseltasi, sinun haarukallasi ja sinun avustuksellasi. Älä käsitä väärin, et toki saa syöttää. Kädestä pitäen täytyy auttaa ruoka lusikkaan, jonka jälkeen yksivuotias riuhtaisee lusikan itselleen, jonka seurauksena ruoka on usein pöydällä tai rinnuksilla ja suussa tyhjä lusikka.

Myytävä yksilö hyvässä kunnossa. Mukaan pari allergiaa, satunnaista ihottumaa ja jokunen mustelma. Mukaan tarvikkeet!

Saa ehdottaa vaihtoa rantalomaan.

 

Rakkaudella M