IMG_20160504_142902.jpg

Tiedossa pitkä kirjoitus ilman mitään ideaa! Ihan muuten vain kuulumisia.

Vappu meni hyvin. Miehen sisko otti tosiaan tytön yökyläilemään ja heillä oli mennyt todella hyvin. Muksu oli nukkunut koko yön heräämättä ja aamulla vasta puoli 10 herännyt. Pikkupetturi. Kotona sitten heräsi tutut kaksi kertaa huutamaan ja ylös ennen seitsemään. Kuinkas muuten. Oli viihtynyt serkkupoikien kanssa ja olivat olleet paljon ulkona. Asuvat omakotitalossa ja tulee oltua paljon enemmän ulkona kun omassa pihassa hommaa. Itse en montaa tuntia jaksa täällä kerrostalojen pihassa hiekkalaatikon reunalla istua.

Itse olin iso- ja pikkusiskon kanssa siskon luona ja käytiin baarillakin, pitkästä aikaa. Mies oli omien kavereidensa kanssa, ei meidän seura kelvannut. Ja ihan hyvä niin. Mieluummin omien kavereiden kanssa oikeasti hauskaa, kuin että ei meidän akkakerhossamme viihdy ja me murehditaan koko ilta,että onkohan hällä nyt hauskaa. Ja hauskaa oli kuulemma ollut! Itsellänikin oli. Mitä nyt taas huomasin, etten pidä ihmisistä ja niitä on ihan liikaa. Kotona on hyvä olla.

Se hakemamme asunto muuten meni muualle. Alkuun harmitti, mutta jo samana iltana valtasi helpotus. Kyllä sitä omaa pihaa kuitenkin taas pian kaipaisin. Olkoonkin vaikka vain rivitalon pieni aidattu alue. Eikä meillä varsinainen kiire ole, vaikka se kolmio koko ajan enemmän kutsuukin. Välillä olen ihan innoissani etsimässä asuntoa täältä kaupungista ja teen mielessäni suunnitelmia töihinpaluun ja harrastusten, hoitopaikan ja vapaa-ajan suhteen. Välillä taas olen enemmän kuin valmis muuttamaan muualle, kuitenkaan miehen työmatkaa kasvattamatta. Ei tämä kaupunki ole minulle enemmän koti kuin muutkaan.

Maanantaille sovin näytön yhteen rivitaloasuntoon. 3h+k+s 79m2. Kuvien perusteella aika vanhan näköinen asunto. Aivan _karmeat_ tapetit. Mutta ajattelin, että ei se mitään otakaan jos käydään paikan päällä katsomassa. Vaikka ei sinne muutettaisikaan. On se näyttö kuitenkin askeleen lähempänä muuttamista. Ja ehkä saa vähän tuntumaa, haluaisiko sinne muuttaa. Se siis ei ole täältä kaupungista se asunto, vaan juurikin tuolta 30min ajomatkan päästä lähikunnasta. Vähän epäileväisellä mielellä sinne mennään, mutta käydäänpä nyt kuitenkin. Olisihan sitä lastenhuonetta kyllä ihana päästä sisustamaan.

IMG_20160504_192202.jpg

Ihana kesä! Ja todellakin, tänään oli jo kunnon kesäpäivä, kenties ensimmäinen. Ulkona 20 astetta lämmintä, pitkähihaisessa on kuuma ja muksukin halusi takin pois. Keinuttiin vähän ja istuttiin pitkään hiekkalaatikolla touhuamassa. Tytön lempipuuhaa. Parvekkeen ovi oli auki koko päivän ja sielläkin neiti viihtyi. Lasitettu parveke, jonne aurinko paistoi koko päivän. Oli siis lämmin! Pelkällä mekolla annoin tytön sinne konttailla, ei kyllä palellut. Ihanaa, kun tulee kesä <3 Niin paljon helpompi ja mieluisampi kaivautua itsekin ulos täältä kolosta. Kolo on aika harhaanjohtava termi. Asuntommehan on valoisa ja todella iso kaksioksi. 

IMG_20160504_142842.jpg


Rakkaudella M