Siinäpä se tulikin.

Tämän viikkoa olenkin ollut flunssassa. Mikä on sieltä ja syvältä. Yöllä ei saa nukuttua ja päivällä ovat voimat lopussa. Alkaa kotikin näyttää siltä, että talon emäntä sairastaa! Hah! Talon? Hah!! Emäntä? Vähän olen miehellekin nalkuttanut kun ei enempää kotona auta, vaikka olen minä kipeä. Vaikka myönnettäköön, että eipä ole mieskään ehtinyt paljon kotona töiltään istua. Nyt lähti kalaan kaverinsa kanssa ja minä jo varoitin palelluttamasta itseään siellä. Hänhän ei mitään pirun miesflunssaa sairasta! Nyt on minun vuoroni sairastaa!

Flunssa ja univelka on kurjaa, mutta on tähän viikkoon hyviäkin asioita mahtunut. Käytiin eilen allekirjoittamassa vuokrasopimukset! Loppui se asunnon etsintä! Ja vuokranantaja vaikutti todella mukavalta :) Hän on jo eläkkeellä oleva nainen, joka asustaa nykyään mökillään. Ja tarpeettomaksi jääneen "kaupunki" asunnon (kaupunkia nähnytkään) pistänyt tuottamaan. Pienensi takuuvuokraakin hieman kun mainittiin, että vielä uupuu summasta vähäsen. Ja sen puuttuvan summan nappasi pois. Kyllä yksi huoli taas väheni!

Sielläpä juteltiin kaikenlaista ennen vuokrasopimuksen allekirjoitusta, jonka jälkeen tarjosi kahvit, munkkia ja jäätelöä vadelmilla. Ja vain ihasteli kun meidän taapero jätti vaaleanpunaisia sormenjälkiä pöytäliinaan ja ikkunaan. Ei ainakaan mimmi ujostellut kun sai mahansa täyteen vattuja. Vuokranantaja oli vain ihastuksissaan ja näytti kuvia lapsenlapsestaan, jolla ikää vasta 3kk. Päivitteli kuinka kohta on samanlainen hulabaloo edessä pienen pojan kanssa, mikä meno oli meidän mimmillä. Todella hyvä mieli jäi kyllä siitä vierailusta. Ja missä maisemissa mökki olikaan! Kyllä kelpaisi eläkepäiviään itsekin samanlaisissa oloissa viettää.

Ja vielä hieman siitä itse asunnosta. Viime perjantaina sitä tosiaan käytiin katsomassa. Hyvässä kunnossa, mitä nyt ikkunat fuskaa. Vaihtavat tiivisteet ennen meidän muuttoa ja ikkunaremontti on päätetty tulevaksi tässä lähivuosina. Vaatehuone Ah ihanaa! ja toisessa makuuhuoneessa tilavat kaapit, joita olikin aika paljon. Kaksi vessaa, mikä on sekin mahtavaa. Ja tietysti sauna! Keittiö yhdistyy kivasti olohuoneeseen ja olohuoneesta käynti takapihalle, joka oli mielestäni aika tilava. Terassi oli rakennettu ja pihan portista Aidattu piha, mahtavaa! Ei pääse vielä mimmi itsekseen karkuun pääsee suoraan taloyhtiön hiekkalaatikolle ja keinuille. Lisäksi tietysti autopaikka ja kylmä ja lämmin varasto. En malta odottaa, että pääsen sisustamaan sitä!

Tämä asunto on nyt irtisanottu ja pitäisi alkaa kunnon puunaaminen näyttöjä varten. Ja se pakkaaminen, äh.

Tässäpä vielä kaaaunis pohjapiirrustus tulevasta asunnostamme muistikuvan perusteella, ei missään mittakaavassa.

asunto.jpg


Rakkaudella M