Viikonloppuna oli lukiokamujen grillibileet. Käytiin siellä miehen ja tytön kanssa päiväkseltään. Tarkoitus oli lähteä ruuan jälkeen ajoissa ajelemaan kotiin päin, mutta jotenkin se kello pääsi sinne kahdeksaan ennen kuin istuttiin autossa. Tunnin ajomatka takaisin, jonka tyttö nukkui. Arvaatte varmaan maistuiko uni enää kotona?

Mutta valvotusta yöstä huolimatta oli hauskaa. Oli ihanaa nähdä ihmisiä pitkästä aikaa. Osaa en ollut nähnyt viiteen vuoteen! Sovittiin taas ne perinteiset "nähdään useammin, pidetään yhteyttä". Jos saisi edes tuon jälkimmäisen hoidettua paremmin tästä eteenpäin.

Kerrottiin sitten kaikille uutisia. Onnittelivat, muutama sanoi vain että oho. Tarkoitus oli vain läjäyttää uutinen jossain vaiheessa kaikille, mutta enhän minä malttanut pitää suutani kiinni, vaan kerroin jo ensimmäisille ennen kuin oli muita paikalla. Ja sitten taas yhdelle. Ja sitten muille.

Mutta tosiaan, nautin! Aurinko paistoi ja tyttö jaksoi todella hyvin. Ei juurikaan vierastanut ja oli aivan mahtavaa, että saattoi jättää muksun toisten huoleksi edes vessareissun ajaksi. Ilman, että alkoi armoton parkuminen.

Tänään oli sitten lääkärineuvola ja sattui todella mukava lääkäri. Esikoista odottaessa lääkäri oli kovakourainen ja puhui huonosti suomea. Tällä kertaa oli mukava nainen, joka höpötteli kaikenlaista ja sai rentoutumaankin. Sykkeitä yritti etsiä, mutta ei saanut doppleria toimimaan. Joten ultrasi pikaisesti. Kiva yllätys oli. Pääsi nopeasti vilkaisemaan, että siellä se edelleen on. Pieni.

 

Tyttö on päiväunilla, joten käytän tilaisuuden hyväkseni ja yritän ehtiä tilailemaan tytöstä uusia kuvia. Eli kuulumisiin!

 

Rakkaudella M