IMG_20170627_174630.jpg

Viime aikoina olen ollut kauhea stressipakkaus. Koko ajan levoton, virittynyt, väsynyt, kiukkuinen... Kyllä te tiedätte.

Tänään pääsin päivän kiukkuisinta aikaa pakoon lenkille. Yksin. Mitä luksusta! Teki niin hyvää olla pienen hetken ihan yksin ajatustensa kanssa ja pitkästä aikaa kuunnella, oikeasti kuunnella! musiikkia. Muutakin kuin Pipsa-possun tunnaria...

Älkää käsittäkö väärin! Antaisin vaikka jokaisen palan itsestäni, jotta lapsilla olisi hyvä olla. Välillä pieni hengähdystauko tekee kuitenkin hyvää. Kun saa ajatella ihan rauhassa.

Siinä kävellessä sitä taas huomasi, miten paljon on asioita, joita ei muista arjen kiireen ja kaaoksen keskellä arvostaa tarpeeksi. Elämäänsä pitää helposti tylsänä ja huonona, riittämättömänä. Vaikka olisi kaikkea ihan riittävästi ja enemmän!

On ystäviä, jotka on ja pysyy. Vaikka aina ei muistaisikaan panostaa ystävyyteen tarpeeksi. Vaikka ei oltaisi nähty tai edes juteltu aikoihin. Joiden silti tietää pysyvän ystävinä välimatkasta huolimatta. Niin fyysisestä ja kuin henkisestäkin välimatkasta.

Siskot, joihin voi aina luottaa. Ja jotka voivat luottaa.

Suomen kaunis, ihana, puhdas luonto asfaltin keskellä. Järvet, metsät, puut, kukat, metsän pienet eläimet.

IMG_20170623_123023.jpg

Mies, joka mahdollistaa nuo pienet omat karkuretket. Vaikka hän onkin välillä ajattelematon, ruuhkavuosien väsymyksessään töykeä ja hieman liian mukavuudenhaluinen. Silti niin rakas.

Ja tietenkin lapset. Kaksi ihanaa kamalaa rakkauspakkausta, joiden vuoksi noista harvinaisista pienistä retkistä minne vaan ja itseensä on tullut niin tärkeitä.

IMG_20170627_182831.jpg

Lyhyesti sanottuna: tajusin taas kuinka pitäisi lakata tuijottamasta vain suoraan eteensä, ja vilkaista välillä myös kokonaisuutta. 

Elämä osaa olla paskaa, mutta paskana siihen ei ole mikään pakko suhtautua. Niin kliseistä kuin se onkin, täytyisi osata muuttaa asiat joihin ei ole tyytyväinen, ja ne joita ei voi muuttaa, täytyy hyväksyä. Itse valitan asioista aivan liian helposti, tarttumatta kuitenkaan toimeen.