2017-08-03-06-15-57.jpg

Pari viikkoa sitten olimme käymässä Mikkelissä ja visulahdessa. Lähdettiin isommalla porukalla, kun vuokrattiin yhteinen leirintämökki kaveriperheen kanssa. He kaksi aikuista ja lapsi 3v + me kaksi aikuista, lapset 2v ja 6kk. Mökissä oli 2 makuuhuonetta, olohuone (jossa levitettävä sohva) ja tupakeittiö. Majoituksen puolesta meille luvattiin tuoda matkasänky vauvalle, mutta se paljastuikin ihan kunnon pinnasängyksi. Lisäksi mökkiin oli tuotu syöttötuoli, aina vain parempi!

Oli hauska reissu, mitä nyt lasten kanssa meinasi mennä hermo. Mutta milloinkas niiden kanssa ei turhautuisi? Kaksi pientä viisasta ja uhmakasta päätä lyöty yhteen = tuplamäärä ongelmia.

IMG_20170730_210748.jpg

Viime viikonloppuna sitten oltiin siskon luona. Lauantaina oli ystäväni häät siinä lähellä, joten lähdettiin jo perjantaina siskon tykö. Ja koska oltiin jo hyvissä ajoin liikkeellä, ehdittiin käydä iltasella uimassakin. Tai lähinnä uittamassa lapsia. Lämmin vesi ja aurinkoinen ilta. Ei valittamista!

Sisko yllätti meidät ja tarjoutui katsomaan lapsia lauantai-illan, joten päästiin miehen kanssa kahdestaan juhlimaan avioparia. Lapset oli kirkossa mukana, mutta esikoinen päätti että käytävällä onkin paljon kivempi juosta, kuin istua penkissä hiljaa. Joten mies poistui lasten kanssa ulos. Minä jäin kirkkoon itkemään rakkaiden ystävien puolesta ♡ 

Niin kaunis morsian! Niin kauniit häät!

IMG_20170730_210606.jpg

IMG_20170729_171234.jpg

2017-08-03-06-18-25.jpg

Vaikka hauskaa olikin, lähdimme miehen kanssa jo n.23.30 takaisin siskon luo. Aikainen herätys tiedossa. Ikävä kyllä lapset ei paljon katso, onko vanhemmat olleet menossa vai ei.

Ainut mikä omaa juhlan viettoa hieman häiritsi oli, ettei minulla ollut kunnolla istuvia vaatteita. Kuvittelin olevani kesän lopussa jo paljon paremmassa kunnossa kuin näin todellisuudessa olenkaan. Mutta eipä siimä tullut pahemmin murehdittua tursuavia makkaroita. Paitsi hameen vyötärön kaivautuessa ihoon...

(Enimmäkseen) hieno kesä ollut täynnä kaikkea hauskaa, mutta kyllä odotan jo syksyä! Alkaa rauhoittuminen. 

Ja vihdoin se laihdutus ja treenaaminen, ihan toden teolla.